Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

XP

Покажи :
Сортиране по :

Металотърсач XP ADX 150 V4 + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

XP ADX 150 V4 е металотърсач, с който вие не трябва да се притеснявате за неговите настройки. Още първият път, когато хванете XP ADX 150 ще откриете колко лесно се работи с металдетектора. Независимо дали сте професионален търсач или новак, металдете..

649,00 лв.

Металотърсач XP Adventis 2 V4 + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

XP Adventis 2 V4 е металотърсач, който хитро комбинира аналоговата и дигитална технология и използва най-съвременните технологии в себе си. XP Adventis 2 е металдетектор, който ще ви изненада със своята надеждност, здравина и дълбочина на детекция. ..

799,00 лв.

Металотърсач XP Gold Maxx Power V4 с 27 см сонда ( втора употреба) + Безплатна доставка

XP Gold Maxx Power е лек металдетектор и много добре балансиранЗаздравен подлакътникЩанга от три части с двойно заключваща системаДолната щанга на XP Gold Maxx Power е от фибростъклоНова удобна чанта за носене на колан с двойно предна..

820,00 лв.

Металотърсач XP DEUS V3.2 без дистанционно + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

XP Deus V3.2 е металотърсач от най-ново поколение. Архитектурата  от три части на Deus е патентована от XP. Сонда, Дистанционно управление и Слушалки, свързани по между си ексклузивно чрез радио връзка. Първият изцяло безжичен металотърсач!  Тър..

1 350,00 лв.

Металотърсач XP Gold Maxx Power V4 с 27 см сонда+ Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

XP Gold Maxx Power V4 е изключителен металотърсач, който се справя без проблем при детекцията на малки предмети, намиращи се в трудни за търсене почви с висока минерализация. Неговата честота на детекция 18 kHz е много чувствителна точно към тези пре..

1 620,00 лв. 1 350,00 лв.

Металотърсач XP G-Maxx II V4 + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Благодарение на 4.6 kHz честота на детекция, XP G-Maxx II V4 е много подходящ металдетектор за търсене на монети и по-големи предмети заровени на по-голяма дълбочина в различни по тип терени.Важно преимущество на XP G-Maxx II са функции, които му..

1 430,00 лв.

Металотърсач XP G-Maxx II V4 с по-голяма 27 см сонда + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Благодарение на 4.6 kHz честота на детекция, XP G-Maxx II е много подходящ металдетектор за търсене на монети и по-големи предмети заровени на по-голяма дълбочина в различни по тип терени.Важно преимущество на XP G-Maxx II са функции, които му по..

1 500,00 лв.

Металотърсач XP Gold Maxx Power V4 + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

XP Gold Maxx Power V4 е изключителен металотърсач, който се справя без проблем при детекцията на малки предмети, намиращи се в трудни за търсене почви с висока минерализация. Неговата честота на детекция 18 kHz е много чувствителна точно към тези пре..

1 550,00 лв.

Металотърсач XP DEUS V3.2 без слушалки + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

XP Deus V 3.2 е металотърсач  от най-ново поколение. Архитектурата  от три части на Deus е патентована от XP. Сонда, Дистанционно управление и Слушалки, свързани по между си ексклузивно чрез радио връзка. Първият изцяло безжичен металотърсач! Търсещ..

1 845,00 лв.

Металотърсач XP DEUS V3.0 + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

XP Deus V 3.0 е металотърсач  от най-ново поколение. Архитектурата  от три части на Deus е патентована от XP. Сонда, Дистанционно управление и Слушалки, свързани по между си ексклузивно чрез радио връзка. Първият изцяло безжичен металотърсач! Търсещ..

2 299,00 лв.

Металотърсач XP DEUS V3.2 с 34 х 28 см сонда + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

XP Deus V 3.2 с (34 x 28 см) сонда е металдетектор от най-ново поколение. Архитектурата  от три части на Deus е патентована от XP. Сонда, Дистанционно управление и Слушалки, свързани по между си ексклузивно чрез радио връзка. Първият изцяло безжичен ..

2 640,00 лв.

Металотърсач XP DEUS V3.2 + 2 Бобини + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

XP Deus V 3.2 с 2 бр. (34 x 28 см) и 23 см. сонди е металдетектор от най-ново поколение. Архитектурата  от три части на Deus е патентована от XP. Сонда, Дистанционно управление и Слушалки, свързани по между си ексклузивно чрез радио връзка. Първият и..

2 880,00 лв.