Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

За нас

Фирма Ай Шоп ЕООД е лидер на пазара за търговия на металотърсачи. Фирмата е дистрибутор на редица популярни марки, предпочитан избор за много клиенти. Фирмата дистрибутира марки Garrett, Minelab, Fisher, Teknetics, XP, Bounty Hunter, OKM, White’s, Nokta, MakroGroup, Tesoro, Detech, Golden Mask, Elecroscope, NEL, SEF. Всички продукти са 100% оригинални с гарантирано качество и произход.

Разполагаме с най-голямото количество продукти на склад, предлагаме всички известни марки на пазара. Това позволява да ви препоръчваме в действителност най-подходящия продукт за вашите нужди, а не някоя конкретна марка, с която работим или това което ни е останало на склад. Обадете ни се по телефона (0885 645 604) за да можем да ви консултираме или заповядайте в нашия шоурум с адрес гр. София, бул. Андрей Ляпчев, бл. 261Г или в нашия склад с адрес гр. София, ул. инж. Георги Белов 17

1 / 7
2 / 7
3 / 7
4 / 7
5 / 7
6 / 7
7 / 7

 

Магазим Младост2 ул. Андрей Ляпчев бл. 261г
Аксесоари за металотърсачи
Аксесоари за металотърсачи
Металотърсачи Garrett
Металотърсачи Teknetics
Металотърсачи Tesoro и Minelab
Металотърсачи Tesoro и Minelab