Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

ПРОМОЦИИ

ПРОМОЦИИ
Покажи :
Сортиране по:

Промоция - купи 1 металотърсач, вземи втори на половин цена или безплатно

ПРОМОЦИЯ - купи 1, вземи 2Празнувайте заедно с нас! Промоция: купи един металотърсач – получи втори безплатно или на половин цена! Срок на промоцията: от 17 ноември до края на 2014 година. Описание на промоцията:Зарадвайте Вашето дете, род..

0,00 лв.

Металотърсач Garrett ACE 150 - Промоционален

Ревю на металотърсач Garrett ACE 150 Благодарение на качеството и възможностите на металдетектора Garrett ACE 150, вие можете да започнете да търсите за заровени съкровища веднага щом го закупите. Металдетекторът е подходящ избор, както за търсене н..

290,00 лв.

Teknetics 15” DD антена за T2

Оригинална голяма антена за металотърсачи Teknetics T2 и Teknetics T2LTD. Чувствително увеличава дълбочината на детекция и увеличава периметъра на търсене. Устойчива и с по-висока производителност от оригиналната антена в комплекта Използвайте в ре..

399,00 лв.

Металотърсач Garrett EURO ACE - Промоционална цена

 Garrett Euro ACE е металотърсач, който включва всички възможности на ACE серията, но допълнение разполага с по-голяма DD сонда, подобрена дискриминация на металите, както и по-висока честота на работаКлючови възможностиМощна и по-голяма ..

570,00 лв.

Металотърсач Garrett AT PRO - Промоционална цена

Garrett AT Pro е металотърсач, който може да бъде използван на всякакви терени. Металотърсачът разполага с нова и ексклузивна технология на Garrett за подобрено търсене на монети, реликви, съкровища, бижута, а дори и късове самородно злато. Металотър..

1 170,00 лв.