Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Nokta

Покажи :
Сортиране по :

Пинпойтер Nokta RS + Безплатна доставка

Nokta RS Pinpointer  Новият водоустойчив пинпойнтер Nokta е идеалният инструмент за търсене на находки. Технически спецификации: Чувствителност: Автоматична Захранване: 1 бр. 9V алкална батерия Вградено LED фенерче Живот на батерията: до 25 ..

199,00 лв.

Пинпойнтер Nokta + Безплатна доставка

Nokta Pointer Новият водоустойчив пинпойнтер Nokta е идеалният инструмент за търсене на находки, като на сушата, така и във водата. Nokta Pointer разполага с всички функции от които се нуждаете за бързо намиране на вашите цели, плюс някои изключите..

240,00 лв.

Металотърсач Nokta Fors Core + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Технически характеристики: $·        Всички терени$·        Двоен LCD дисплей$·        Графичен потребителски интерфейс$·        Дигитална ID цел$·        ID маскиране$·        Земно проследяване$·        Автоматичен и..

1 590,00 лв. 1 190,00 лв.

Металотърсач Nokta Velox One + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

"Всичко, което очаквате от един детектор: Отлична производителност с висока минерализация. Дълбочина, Бързина , Лесен за употреба. Лек и ергономичен. Velox е всичко!"Идеален за откриване на монети, бижута, реликви и малки метали които са трудн..

1 199,00 лв.

Металотърсач Nokta AU Gold Finder + Безплатна доставка + 5 подаръка + Най-ниска цена

Nokta AU Gold Finder работи на 56 kHz работна честота. Nokta е известена със своите дълбоко търсещи апарати на малки и големи късове самородно злато във всички видове почви и терени. AU Gold Finder използва автоматично, проследяващо и ръчно балансир..

1 350,00 лв.

Металотърсач Nokta Fors Gold+ (Plus) + Безплатна доставка + 5 подаръка + Най-ниска цена

Nokta FORS Gold + предлага разширени възможности за търсене на самородно злато. Работещ на честота 19 kHz. Детектора разполага с нов усъвършенстван All Metal режим с iSAT (подобрен Treshold) и 2 режима на дискриминация (Fast & Boost) проектирани за т..

1 390,00 лв.

Металотърсач Nokta Impact + Безплатна доставка + 5 подаръка + Най-ниска цена

Nokta ImpactНай-новият металотърсач за 2017 г. на Nokta. Характерно за него, че се явява пряк конкурент на Fisher F75 LTD, но на по-ниска цена. Работи на три честоти: 5 kHz, 14 kHz, 20 kHz. Освен с динамичен режим на търсене (с движение) вече е ..

1 390,00 лв.

Металотърсач Nokta Impact PRO Package + Безплатна доставка + 5 подаръка + Най-ниска цена

Nokta Impact Най-новият металотърсач за 2017 г. на Nokta. Характерно за него, че се явява пряк конкурент на Fisher F75 LTD, но на по-ниска цена. Работи на три честоти: 5 kHz, 14 kHz, 20 kHz. Освен с динамичен режим на търсене (с движение) вече е ..

1 590,00 лв.

Металотърсач Nokta Golden Sense + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Nokta Golden SenseМеталотърсачът Nokta Golden Sense е специално разработен за търсене на самородно злато, монети и други дребни метали. С него лесно ще засичате целите си на такава  дълбочина, на която други металдетектори не могат да достигнат. ..

2 199,00 лв. 1 990,00 лв.

Металотърсач Nokta Golden King DPR + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

NOKTA GOLDEN KING DPR PLUSМеталотърсачът Golden King,разработен от Nokta Инженеринг чрез модерна технология е оборудван с функции, които не се предлагат от нито един друг детектор. Тези характеристики позволяват на потребителите да получат по-точ..

11 900,00 лв.