Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Металотърсачи на кредит без първоначална вноска

Ние от Metalotarsachi.com предлагаме металотърсачи на кредит чрез търговските си партньори Ти Би Ай Банк и УниКредит. Всеки желаещ може да кандидатства за кредит на металотърсач онлайн, по телефона или на място в нашия шоурум. Кандидатстването и разглеждането на заявката е безплатно и НЕ задължава клиента да направи покупка след това.

Покупката на кредит ви дава отлична възможност да купите желания от вас продукт веднага, а първата вноска за него да бъде чак след 30 дни.

Срокът на лизинга на металотърсач е между 3 и 36 месеца за Ти Би Ай Банк и между 3 и 60 месеца за УниКредит.

Кредитът за металотърсач може да бъде с или без първоначална вноска. Това е изцяло по избор на клиента.

Не е нужно да ходите до офис за да разпишете документите за кредит. Всички документи за кредит ще ви бъдат изпратени по куриер заедно с металотърсача до офис на Еконт или до вашия адрес. Доставката е напълно безплатна. Ако сте избрали кредит без първоначална вноска, то няма да дължите абсолютно нищо на куриера, който ще направи доставката. Първата ви вноска за кредита ще бъде през следващия месец.

При наличието на каквито и да е въпроси, може да се свържете с нас на телефон 0885 645 604.