Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Garrett

Покажи :
Сортиране по :

Garrett CS5000

Garrett CS 5000 е един от най-икономичните и ефективни системи металдетектори. Неговата микропроцесорна технология осигурява по-голяма чувствителност за засичане на оръжия от горе до долу. Металдетекторът е конструиран от издръжлив против износване и..

0,00 лв.

Garrett CSI 250

Garrett CSI 250 е лесен за работа, даващ несравними възможности за мислещи за своя бюджет отдели и агенции. Този металдетектор разполага с Target ID Legend функционалност за идентифициране на често търсените в криминални сцени предмети. Ключови възм..

0,00 лв.

Garrett MS3500

Garrett MS 3500 е конструиран специално да издържи на всякакви атмосферни влияния и да бъде използван на места като затвори и други места, нуждаещи се от максимална защита. Металдетекторът предлага надеждна и сигурна детекция от горната арка до пода,..

0,00 лв.

Garrett MT5500

Garrett MT 5500 предлага максимално ефективна работа с изключителна технология на сканиране – локализиране на метални предмети в ляво, по средата или в дясно. Световноизвестният MT 5500 отговаря на нарастващата нужда за професионална сигурност на вся..

0,00 лв.

Garrett PD6500i

Garrett PD 6500i е лидер при метал детекторните системи за сигурност в цял свят благодарение на изключителните технологии на детекция, дискриминация и чувствителност, които са заложени в него. Създаден с оптимален дизайн, без да се правят компромиси ..

0,00 лв.

Garrett RECON-PRO AML 1000

Garrett RECON-PRO AML 1000 е специално създаден да може да работи на всякакви условия на терени и е идеален за използване при тактически или хуманитарни търсения на след военни останки, мини, снаряди и саморъчно произведени експлозиви от СПЕЦИАЛИСТИ!..

0,00 лв.

Чанта за находки Garrett

Удобна чанта на Garrett. Има голям джоб с цип отпред и още един джоб с цип от вътрешната страна. Горната част на чантата се отваря широко. Плюс това има място да се носи инструмент за изкопаване и малка  бутилка за вода. Използвайте по-малкия вътреше..

24,00 лв.

Раница Garrett

Удобна раница на Garrett. В нея може да приберете разглобен металотърсач. Има джоб с цип за аксесоари, два регулируеми ремъка и два странични джоба за напитки.Материя: полиестерРазмери: височина: 55 см ширина:    33 см ..

36,00 лв.

Слушалки Garrett TreasureSound

Garrett TreasureSound са слушалки специално проектирани да се използват за търсене на съкровища. Произведени в САЩ. ..

39,00 лв.

Слушалки Garrett Easy Stow Headphones

Слушалки Garrett Easy Stow с регулиране на силата на звука, удобни меки наушници, 1/4" жак , около 1 м. дължина на кабел. ..

45,00 лв.

Garrett Комплект сита

Комплект за промиване на златоGarrett комплект за промиване на злато.Комплектът включва:14” (36 см) легенче за промиване на злато 10” (25 см) легенче за промиване на злато 14” (36 см) сито Лупа Ботилчица за засмукване на златот..

54,00 лв.

Слушалки Garrett Master Sound

Garrett Master SoundСлушалки, специално създадени за специален комфорт при търсене на съкровища. Подходящи с всички топове металдетектори.Снабдени с ефективни, динамични говорители, подсилващи слабите сигнали, помагащ ви да намирате още повеч..

54,00 лв.

Слушалки Garrett MS-2

Сгъваеми и съвместими с всички металотърсачи, без  AT PRO и AT GOLD.Контрол на звука и настройка на сигналите, които чувате при засичане на обект с металотърсача Комфортен дизайн Дължина на кабела: 3 метра Букса с 90 градусов ъгъл Честота на ..

64,00 лв.

Нож Garrett Edge Digger

Изключително здрав нож - копач, произведен от въглеродна стомана със странични заострени зъби. С удобна гумена дръжка и предпазител – без възможност за приплъзване. Комплектът включва и оригинална кания за колан. ..

84,00 лв. 69,00 лв.

Оригинална раница на Garrett Camo

Здрава и удобна раница. Подходяща, като за търсачи на находки, така и за туризъм. Широчина: 36 см Височина: 48 см Материал: полиестер ..

79,00 лв.

Кирка на Garrett Retriever II™ Pick

Много здрава кирка на Garrett за разбиване на суха почва.Тегло: 2.8 кг Произход: САЩ ..

109,00 лв.

Слушалки Garrett MS-2 за AT MAX, AT Pro, AT Gold, ATX и Sea Hunter + Безплатна доставка

Контрол на звука. Настройте нивата на сигнала така, че да отговарят на вашите индивидуалните изисквания за слух и да подобрите слабите сигнали. Удобни възглавнички за глава и ушите. Укрепен и наклонен 10-футов кабел с прав ъгъл. Честотна характери..

119,00 лв.

Оригинален сак за пренос на Garrett + Безплатна доставка

Универсален и здрав камуфлажен сак на Garrett, който е идеален за транспортиране на всеки детектор, без да се налага да го разглобявате. Има няколко добре подплатени отделения.Дължина: 120 см Ширина:     50 см ..

150,00 лв.

Garrett Ace 9” x 12” 23 см х 30 см PROformance Elliptical Coil

Garrett Ace 9” x 12” (23 х 30 см) PROformance Elliptical Coil Използвайте тази сонда за да увеличите дълбочината на детекция на металдетекторите Garrett ACE 150 и 250. Сондата позволява и по-голям периметър на търсене при всеки мах с металдетектора...

190,00 лв.

Пинпойнтер Garrett Pro Pointer II + Безплатна доставка

С нова  аларма, увеличена издръжливост и чувствителност, новият Pro-Pointer II на Garrett има всичко, от което имате нужда!Ключови характеристики на PRO-POINTER II: 5 минути след като е включен без натискане на бутон Pro-Pointer II ще започне ..

240,00 лв. 220,00 лв.