Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

White's

White's

Началото на White’s датира от 1950 година в САЩ. Металотърсачите се предлагат с безплатна доставка, 5 подаръка и най-ниска цена.

Покажи :
Сортиране по:

Металотърсач White's Coinmaster + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

White’s Coinmaster е по-новият модел на White's Prizm III и в момента е най-достъпният металотърсач на американската компания. В металотърсача са заложени функции като отчитане дълбочината на заровеният предмет, както и функцията Target ID за неговат..

399,00 лв.

Металотърсач White's Coinmaster PRO + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

White’s Coinmaster PRO е лек и удобен металотърсач. Металотърсачът е подобрен вариант на White’s IV металотърсача. При този модел оператора разполага с тонална идентификация, Target ID идентификация, както и умна 8 степенна сегментна дискриминация. ..

499,00 лв.

Металотърсач White's TREASUREmaster + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

White`s TREASUREmaster Увеличете успеваемостта на търсене на съкровища с металотърсача TREASUREmaster. При това на достъпна цена! За разлика от грунд баланса на много подобно металотърсачи, автоматичният грунд баланс на TREASUREmaster се адаптира къ..

565,00 лв.

Металотърсач White`s TREASUREmaster + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Увеличете успеваемостта на търсене на съкровища с металотърсача TREASUREmaster. При това на достъпна цена! За разлика от грунд баланса на много подобно металотърсачи, автоматичният грунд баланс на TREASUREmaster се адаптира към условията на терена ка..

565,00 лв.

Металотърсач White's Coinmaster с NEL Tornado Сонда + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

White’s Coinmaster + NEL Tornado ( 33 x 30 см)  White’s Coinmaster  е лек и удобен металотърсач. Металотърсачът е подобрен вариант на White’s IV металотърсача. При този модел оператора разполага с тонална идентификация, Target ID идентификация, ка..

599,00 лв.

Металотърсач White's Coinmaster PRO с NEL Tornado Сонда + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

White’s Coinmaster PRO + NEL Tornado ( 33 x 30 см) търсеща сонда (увеличава дълбочина с до 30%) White’s Coinmaster PRO е лек и удобен металотърсач. Металотърсачът е подобрен вариант на White’s IV металотърсача. При този модел оператора разполага с..

699,00 лв.

Металотърсач White's Treasurepro + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Whites Treasurepro Увеличете успеваемостта на търсене на съкровища с металотърсача Treasurepro. При това на достъпна цена! За разлика от грунд баланса на много подобно металотърсачи, автоматичният грунд баланс на Treasurepro се адаптира към условия..

795,00 лв.

Металотърсач White's Coinmaster GT + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

White’s Coinmaster GT е най-високият клас Coinmaster металотърсач. В този металотърсач може да откриете функции като Автоматичен грунд баланс, VDI цифрова идентификация на предмети, съчетани с лекотата, с която се работи с всеки един Coinmaster метал..

930,00 лв.

Металотърсач White's MX5 + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

White's MX5 е универсален детектор, който може да се използва почти навсякъде.Подходящ е за откриване на монети, накити, реликви, както и за търсене на плажове. Характеристики: AutoTrac® Автоматичен земен баланс Дисплей с подсветка и измерител..

1 139,00 лв.

Металотърсач White's GMT Goldmaster + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

White’s GMT е специализиран металотърсач на американската компания White’s за търсене на самородно злато. Металотърсачът е лесен за работа, професионален и разполага с много вградени помощни функции за още по-добри резултати при търсене на самородно ..

1 599,00 лв. 1 199,00 лв.

Металотърсач White's M6 + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

White’s M6 е високоефективен металотърсач, намиращ се в средният ценови клас. Лесен за използване, с него може да търсите за монети и бижута в паркове, на плажа и при всякакви условия на терена.   Ключови възможности Максимално опростена работа ..

1 260,00 лв.

Металотърсач White's TM 808 + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

White’s TM 808 е дълбочинен металдетектор за откриване на по-големи предмети на дълбочина до 6 метра. Ако търсите големи предмети или съкровища на по-голяма дълбочина, то това е вашият металдетектор за вас. Ключови възможности Мощна електроника. ..

1 375,00 лв.

Металотърсач White’s vx3 + Безплатна доставка + 5 подаръка най-ниска цена

Металотърсач White’s VX3 Е бюджетната версия на White's - V3i. Ниската му цена по никакъв начин не го кара до отстъпва на флахманите на други марки металотърсачи. Металотърсач White's VX3 е снабден с възможност за смяна на честотата на детекция и ре..

2 099,00 лв. 1 599,00 лв.

Металотърсач White's MX Sport + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

White's MX Sport e подходящ за работа и на суша и под вода-до 3 метра!С него може да търсите-реликви, монети и бижута. Ключови възможности 10 "DD Водоустойчива сонда 6 режима на търсене Автоматичен земен баланс Подсевтка на дисплей Режим Be..

1 695,00 лв.

Металотърсач White's SURFMASTER PI Dual Field + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

White’s PI Surf Dual Field е пулсовият подводен металотърсач на White’s. Металотърсачът разполага с впечатляваща дълбочина за сметка на дискриминацията. Машината разполага с много автоматични и ръчни настройки за оптимална работа. Един от най-добрите..

1 780,00 лв.

Металотърсач White's MXT All Pro + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Металотърсачът White's MXT All Pro е подходящ за търсене на реликви и монети на всякави терени. Ще се насладите на работата с него с изцяло нова клавиатура с подсветка на екрана, функция Ground Grab, както и с водоустойчива 25 см DD сонда. Има тр..

1 799,00 лв.

Металотърсач White's MXT PRO + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

White’s MXT Pro – новият модел MXT предлага на своите потребители нова, по-голяма бобина, 3 напълно отделни режима на търсене – Монети и Бижута, Реликви и Самородно злато. Всичко това е съчетано с много автоматични настройки за бърза и ефективна рабо..

1 799,00 лв.

Металотърсач White's Beach Hunter 300 + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

White’s Beach Hunter 300 е един от най-достъпните подводни металотърсачи произведени в САЩ. Еднакво добър, какво на плажа, така и във водата, двучестотен, с 2 режима на работа за оптимална детекция при всякакви обстоятелства.   Технически специфи..

1 899,00 лв.

Металотърсач White's Spectra V3i + 13"DD Ultimate Detech сонда + Безплатна доставка + 5 подаръка + Най-добра цена

White's Spectra V3i Най-добрият монетар на White’s. Металотърсачът работи с 3 честоти на детекция, снабден е с цветен дисплей, безжични слушалки, 10” DD бобина и десетки професионални опции за настройка, даващи ви преднина пред всеки един друг мета..

2 899,00 лв. 2 349,00 лв.

Металотърсач White's TDI SL + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Металотърсач White's TDI SL + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

White’s TDI SL е най-новият модел от TDI пулсовата серия металотърсачи на White’s за търсене на самородно злато. TDI SL е по-лек от предщественика си и с по-стабилен праг на звука за оптимална ефективност при търсене на самородно злато   Техничес..

2 499,00 лв.