Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Tesoro

Tesoro

Tesoro,повече от 36 години лидер в производставото на металотърсачи, които се предлагат с 5-годишна гаранция, безплатна доставка, много подаръци и най-ниска цена.

Покажи :
Сортиране по:

Металотърсач Tesoro Silver uMax + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Tesoro Silver uMax Tesoro Silver uMax е металотърсач с многогодишна история в Tesoro Electronics. За първи път е бил представен през далечната 1983 година. Основните му качества са – чувствителен, лесен за работа и стабилен.   Ключови възможност..

499,00 лв.

Металотърсач Tesoro Mojave + Безплатна доставка + 5 подаръка + Най-ниска цена

Най-новият металотърсач за 2017 г. на Tesoro, Tesoro Mojave. Работна честота: 12 kHz. Предлага се с кръгла 7-инчова моно сонда. Захранване: една 9V батерия. Регулируема чувствителност, дискриминация. Отличителната черта на Tesoro Mojave е превключван..

690,00 лв.

Металотърсач Тesoro Cibola + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Tesoro Cibola Тesoro Cibola е металотърсач, който съчетава в себе си H.O.T. технологията на Tesoro, заедно с лекотата на работа. Металотърсачът е от типа – включи и започни веднага да търсиш. Специално създаден за търсачите, които не обичат да имат ..

690,00 лв.

Металотърсач Tesoro Vaquero + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Tesoro Vaquero Tesoro Vaquero е достъпен металотърсач, подходящ за ползване на всякакви терени и с него можете да търсите каквото си пожелаете. Основните негови предимства са фино регулируемия грунд баланс, регулируем праг на звука и отлична дискрим..

890,00 лв.

Металотърсач Tesoro Golden uMax + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Tesoro Golden uMax Новата версия на металотърсача Tesoro Golden uMax идва с обновена тонова система. По този начин операторите на този металотърсач могат още по-лесно да различават звуковите сигнали и да придобият по-точна информация за открития пре..

899,00 лв.

Металотърсач Tesoro DeLeon + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Tesoro DeLeоn е металотърсач с възможност за цифрова идентификация на предметите. Металотърсачът е проектиран да бъде лесен за ползване, тип – включи и започни веднага работа. Металотърсачът се управлява със само 4 контроли: Чувствителност, Дискримин..

980,00 лв.

Металотърсач Tesoro Outlaw + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

С Tesoro Outlaw металотърсач, търсенето вече е по-лесно от всякога. Outlaw е многофункционален металотърсач, подходящ за всякакви терени с включени цели 3 антени в своя комплект – 5.75“, 8“ и 10“ х 12“. В комплект с това получавате истински Pinpoint ..

999,00 лв.

Металотърсач Tesoro Tejon + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Tesoro Tejon Tesoro Tejon е един от най-добрите монетари, произвеждани от Tesoro, а и не само тях. Металотърсачът разполага с вградена функция да достига по-надълбоко в земята и въпреки това да запази своята чувствителност дори и към по-малки предме..

1 190,00 лв.

Металотърсач Tesoro Sand Shark + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Tesoro Sand Shark Tesoro Sand Shark е пулс-индуктивен металотърсач, съчетаващ в себе си и микропроцесор, който управлява неговите функции Пулс-индуктивните металотърсачи винаги са били предпочитания избор при работа на мокри пясъци. Тяхната техно..

1 200,00 лв.

Металотърсач Tesoro Tejon V2 Black + Безплатна доставка + 5 подаръка + Най-ниска цена

Tesoro Tejon V2 Black   Ключови възможности MAXBoost чувствителност Ръчен грунд баланс за максимална дълбочина дори и на по-тежки високо минерализирани почви Металотърсачът разполага с 2 режима на дискриминация. Стандартната дискримина..

1 250,00 лв.

Металотърсач Tesoro Tiger Shark + Безплатна доставка + 5 подаръка + Най-ниска цена

Tesoro Tiger Shark е металотърсач, използващ микропроцесорна технология, която превръща тази машина в многофункционална. В Нормален режим, Tiger Shark работи, както всеки един друг металотърсач Tesoro. Използва същите възможности като ръчен грунд бал..

1 250,00 лв.

Металотърсач Tesoro Lobo SuperTRAQ + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Tesoro Lobo SuperTRAQ е върховия модел на Tesoro за основно търсене на самородно злато. Никой друг детектор не може да ви даде бързината, точността и надеждността на проследяването на минерализацията на почвата, както при нормални, така и на тежки по..

1 299,00 лв.

Металотърсач Tesoro Cortes + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Металотърсач Tesoro Cortes + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Tesoro Cortes Tesoro Cortes е топ металотърсача на Tesoro, включващ в себе си най-усъвършенстваните им технологии. Този модел съчетава в себе си цифрова идентификация на предмета, дигитален LCD дисплей и регулируем ръчен грунд баланс. Tesoro Cortes ..

1 450,00 лв.