Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

OKM

OKM
Покажи :
Сортиране по:

OKM FS-Thermoscan

OKM FS-Thermoscan е измервателно устройство за детекция на разликата в температурата в заобикалящата ни среда. По този начин този детектор може да идентифицира студени и топли места на полето и данните могат да се използват за заключения, че за засеч..

8 600,00 лв.

Black Hawk

Black Hawk е изключително ефективен металдетектор, който използва по-висока схема на захранване, за да търсите на по-голяма дълбочина в различни видове почви. Този уред има много преимущества, като например - улеснен Земен баланс и по-висока дискрими..

8 990,00 лв.

Металотърсач OKM Evolution + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Новият 3D скенер Evolution на OKM е детектор от най-ново поколение. Този дълбочинен сканиращ детектор стъпва на ново равнище в технологията на метал детекторите. Съчетава в себе си зашеметяваща функционалност, ергономичност и футуристичен дизайн. ..

9 799,00 лв.

OKM Rover C / New Edition

Rover C е стандартен метал детектор от висок клас измервателни уреди и това е въз основа на електромагнитният пулсов метод, който може да се използва , за избиране на аномалии в целевата зона. Ловът на съкровища никога не е било по-лесен, колкото с ..

14 200,00 лв.

Rover Gold

Rover Gold е детектор, който е специално конструиран за локализиране на злато, сребро и други благородни метали. Този детектор е уникален, защото е предназначена главно за професионалисти, за използване в мини и минни среди. След дълги години на тес..

16 900,00 лв.

OKM Rover C II / New Edition

Метал детекторът Rover C II за гробове и гробници е на върха на всички продукти Rover Series, по отношение на функционалност и производителност. Той е комбиниран детектор, включващ характеристиките на металдетектора Rover C и геофизичният детектор Ca..

18 900,00 лв.

Металотърсач OKM Bionic 01 + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

OKM Bionic 01 е локатор за отдалечено позициониране на основно златни и сребърни предмети. Bionic 01 може да бъде използван за различни цели. Локаторът може да открива самородно злато, но може да намира и заровени златни предмети като бижута, орнамен..

19 500,00 лв.

OKM Rover UC

  Rover UC е ново поколение метал детектор. Програмиране на устойството се контролира от един Smart Phone. Не е необходимо да разполагате с компютър, за да видите заровените предмети. Rover UC се основава на добре доказана, надеждна и мощна технол..

19 900,00 лв.

Металотърсач OKM Bionic X4 + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Bionic X4 е детектор за злато, който дълго е бил разработван специално за търсене на златни убежища, златотърсачи и иманяри, които търсят злато на далечни разстояния. За разлика от традиционните детектори с дълъг обсег, X4 Bionic може да се комбинира..

21 900,00 лв.

Скенер OKM eXp 4500 Professional

Уморихте ли се да намирате само малки неща близо до повърхността? Искате ли да откриетеистински заровени съкровища на по-голяма дълбочина, които обикновеният метал детектор не може да открие? OKM въвежда мулти-функционален детектор, който дава изобра..

31 500,00 лв.

OKM eXp6000 Professional

Най-новият 3D скенер на OKM! Комплектът включва: OKM eXp 6000 3D скенер 2 х презареждащи се батерии Телескопична щанга (50 – 120 см) Телескопична сонда за сканиране Super Sensor Visualizer 3D софтуер Безжични слушалки Транспорт..

47 900,00 лв.

OKM Future I -160

Металдетектора Future I-160 е в състояние да открие различни наземни структури и природни особености на земята. Това е професионаленинструмент в металдетектинга с дълга 50см мулти-сензорна антена. Вътре са разположени 16 елипсовидни многоточкови сенз..

49 000,00 лв.

OKM eXp 4500 Professional Plus

Комплектът включва: Контролна кутия Външно захранване със зарядно и кабелна 12V Джойстик Ръководство за потребителя Телескопични прътове за монтаж Чанта за транспорт Слушалки GPR-антена 25 см Visualizer 3D софтуер с USB кабел за изпращане ..

51 900,00 лв.

OKM eXp 5000 PRO

OKM eXp 5000 PRO

Комплектът включва: Контролна кутия Видео очила с вградени слушалки  Външно захранване със зарядно и кабел 12V Ръководство за потребителя телескопични монтажен прът  Джойстик Калъф GPR антена (50 см) Visualizer 3D Software с USB кабел за т..

82 000,00 лв.