Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Makro Detectors

Makro Detectors

Доказана марка за металотърсачи от Турция. Всички детектори се предлагат с 5 години гаранция, много подаръци, безплатна доставка и най-добра цена.

Покажи :
Сортиране по:

Металотърсач Makro Racer + 5 подаръка + Безплатна доставка + Най-добра цена

Металотърсач Makro RacerТози апарат позволява да печелите всеки път с неговата скорост, добра дискриминация и дълбочина. Той притежава перфектна здравина, качество и енергоемкост. С 4 фабрично настроени режима на търсене, специално проектирани з..

999,00 лв.

Металотърсач Makro Racer + 5 подаръка + Безплатна доставка + Най-добра цена

Металотърсач Makro RacerТози апарат позволява да печелите всеки път с неговата скорост, добра дискриминация и дълбочина. Той притежава перфектна здравина, качество и енергоемкост. С 4 фабрично настроени режима на търсене, специално проектирани з..

999,00 лв.

Металотърсач Makro Gold Racer + 5 подаръка + Безплатна доставка + Най-добра цена

 Новият продукт на Makro за 2016 г. - Makro Gold Racer металотърсач с честота търсене на ... 56 kHz!  Makro Gold Racer включва всички настройки, които се намират в модерните металотърсачи. Много внимание е отделено на операциите за Грунд баланс -..

1 149,00 лв.

Металотърсач Makro CF77 Coin Finder + 5 подаръка + Безплатна доставка + Най-добра цена

Makro CF77 Coin Finder  се справя лесно в търсенето на злато, монети, бижута, реликви и други. Металотърсачът достига целите чрез осигуряване на стабилно и дълбоко търсене в най-трудните почви.C28 см. DD search coil Водоустойчива Standard Double..

1 190,00 лв.

Металотърсач Makro Multi Kruzer + Безплатна доставка + 5 подаръка + Най-ниска цена

Makro Multi Kruzer е най-новия водоустойчив металотърсач за 2018 г. С възможност за потапяне до 5 метра, както в сладковона, така и в морска вода. Този мултифункционален детектор работи на три честоти: 5kHz, 14kHz и 19kHz. Окомплектован е с 11“ сонда..

1 299,00 лв.

Металотърсач Makro Racer Pro + 5 подаръка + Безплатна доставка + Най-добра цена

Металотърсач Makro Racer ProТози апарат позволява да печелите всеки път с неговата скорост, добра дискриминация и дълбочина. Той притежава перфектна здравина, качество и енергоемкост. С 4 фабрично настроени режима на търсене, специално проектира..

1 385,00 лв.

Металотърсач Makro CF77 Coin Finder Pro + 5 подаръка + Безплатна доставка + Най-добра цена

Отлично представяне в силно минерализирани почви. Makro CF77 Coin Finder Pro се справя лесно в търсенето на злато, монети, бижута, реликви и други. Металотърсачът достига целите чрез осигуряване на стабилно и дълбоко търсене в най-трудните почви. ..

1 490,00 лв.

Металотърсач Makro Gold Racer PRO + 5 подаръка + Безплатна доставка + Най-добра цена

Новият продукт на Makro за 2016 г. - Makro Gold Racer PRO металотърсач с честота търсене на ... 56 kHz!  Makro Gold Racer включва всички настройки, които се намират в модерните металотърсачи. Много внимание е отделено на операциите за Грунд баланс ..

1 499,00 лв.

Металотърсач Makro Racer 2 PRO + 5 подаръка + Безплатна доставка + Най-добра цена

Металотърсач Makro Racer 2 PROТози апарат позволява да печелите всеки път с неговата скорост, добра дискриминация и дълбочина. Той притежава перфектна здравина, качество и енергоемкост. С 5 фабрично настроени режима на търсене, специално проекти..

1 590,00 лв.

Металотърсач Makro Racer Pro Пакет + Безплатна доставка + 5 подаръка + Най-ниска цена

Не трябва повече да правите компромиси с дълбочината, за да спестите пари, или да плащате цяло състояние. Трябва да пробвате Racer, направен така, че да надмине и най-скъпите детектори със своята дълбочина, професионален дизайн и уникални характерист..

1 799,00 лв.

Металотърсач Jeohunter 3D Dual System + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Jeohunter 3D Dual SystemJeohunter 3D Dual System е детектор, който е произведен с най-модерни технологии и е в състояние да открива метали и кухини по най-напредналия възможен начин. Jeohunter 3D Dual System e скенер, който е класифициран като дъ..

6 900,00 лв.

Металотърсач Makro Deephunter Detector + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Невиждана технология: deephunter® е първия детектор в света, който комбинира възможностите на дълбочинната детекция, търсенето на кухини и индивидуални монети в един уред. Сега Вие може да закупите един мощен уред, който има възможностите да локализи..

9 800,00 лв.