Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Индустриални уреди

Индустриални уреди
Покажи :
Сортиране по:

WLT Water Level Indicator - Нивомери на течности в кладенци

WLT воден индикатор на течности може икономично и надеждно да отчете точното ниво на водата в кладенци. При докосване на електронната сонда до повърхността на водата се индикира посредством LED визуална сигнализация и звукова аларма. Месинговия елек..

720,00 лв.

Fisher M-66

Лесен за работа – управление чрез 2 бутона. Ръчна чувствителност и балансиране спрямо земните смущения ..

1 234,00 лв.

Fisher М-101

Проектиран специално за търсене на арматура и други метални предмети в бетон, водопроводи, PK пирони, жици, гвоздеи и други метални обекти..

1 395,00 лв.

Fisher: M-97

Автоматичен бутон за настройване, регулиране на чувствителността и балансиране спрямо земните смущения ..

1 489,00 лв.

Fisher TW-6

Fisher TW-6 е локатор на тръбопроводи и кабели. С него вие може да локализирате заровени в земята тръби, кабели, метални капаци на шахти, метални кутии и други метални предмети. Металдетекторът е лесен за използване и здраво направен   За разлика о..

1 850,00 лв.

Fisher FPID 2100

Fisher FPID 2100 феромагнитен локатор, снабден с патентованата на Fisher технология (TID) ™ Target Identification System (система за идентификация на обекта) проектирана да спести време, без да е нужно да се правят ненужни дупки особено в твърда, зам..

2 150,00 лв.

XLT-17

Fisher XLT-17 е детектор за засичане на течове в 4 лесни стъпки: посредством чуване на електрически усилен звук от теч, избираеми филтриращи шумове, изолиране на звука от теча, отвеждане на оператора до мястото на теча. Възможности •    Детекция и ..

3 740,00 лв.

Fisher TW82

Дигитален детектор за проследяване на тръби и кабели под земята. Детекторът се състои от предавател и приемник, чрез който се проследява обекта. Спецификации Здрава конструкция ·         IP65 стандарт, водозащитен до ниво пръскане с вода п..

5 280,00 лв.

Fisher TW-8800

Fisher TW-8800

Лек и удобен за работа. С голям LCD дисплей, който изобразява всичката необходима информация. Възможности •    Автоматична настройка на силата на сигнала за максимална чувствителност •    Звукова и визуална ориентация за местонахождението на обект..

9 250,00 лв.