Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Дълбочинни детектори

Дълбочинни детектори
Покажи :
Сортиране по:

Металотърсач White's TM 808 + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

White’s TM 808 е дълбочинен металдетектор за откриване на по-големи предмети на дълбочина до 6 метра. Ако търсите големи предмети или съкровища на по-голяма дълбочина, то това е вашият металдетектор за вас.Ключови възможности Мощна електроника. ..

1 375,00 лв.

Металотърсач Fisher Gemini 3 + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Gemini 3 е най-дълбокия металотърсач за търсене на съкровища и по-големи метални предмети, които произвежда американската фирма Fisher. Металотърсачът е чувствителен към засичането на големи, дълбоко заровени предмети и жилки на метали в земята.С..

1 904,00 лв. 1 395,00 лв.

Металотърсач Golden Mask Deep Hunter Pro 2 + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Golden Mask Deep Hunter Pro 2 е топ модела от линията на Deep Hunter. Това е Пулс индукционен (PI) метал детектор, предназначен за откриване на дълбоко заровени метални предмети. С малката 20 см сонда, може да се търси монети и златни находки. The De..

1 799,00 лв. 1 399,00 лв.

Металотърсач Detech SSP – 2100 + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

SSP-2100 е уникално съчетание на детектор и магнитометър, работещи ръка за ръка, за да открият "вихрови токове" и "цветни метали". Използването на пулсова индикация технология може бързо да прави разлика между черни и цветни метали. Този дискриминато..

2 490,00 лв.

Металотърсач Garrett GTI 2500 Deepseeking Package + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Garrett GTI 2500 + EagleEye е най-добрият металотърсач монетар на Garrett. В този модел са застъпени най-съвременните технологии, с които разполага Garrett.  Ключови възможности Екслузивната технология на Garrett – Graphic Target Imaging, която..

2 999,00 лв. 2 499,00 лв.

Металотърсач Detech SSP - 3100 + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

SSP-3100 е уникално съчетание на детектор и магнитометър, работещи ръка за ръка, за да открият "вихрови токове" и "цветни метали". Използването на пулсова индикация технология може бързо да прави разлика между черни и цветни метали. Този дискриминато..

2 890,00 лв.

Металотърсач Detech SSP - 5100 + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Спецификации: Изключително бърза настройка По-голям екран, по-висока разделителна способност, по-точна графика По-голяма дълбочина, по-голяма чувствителност Повече функции и изключително интуитивен и лесен за употребаСтандартният пакет включ..

3 100,00 лв.

Металотърсач GARRETT ATX + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Garrett ATX  Регулируем праг на звука Позволява на потребителя ръчно да регулира звуковият праг(постоянен звуков фон), за да чуе по-добре целта.Режим всички метали Режим предлагащ максимална дълбочина и чувствителност за намирането на н..

5 855,00 лв. 4 200,00 лв.

Металотърсач Garrett ATX Deepseeker Package + Безплатна доставка+ 5 подаръка на най-ниска цена

Garrett ATX Deepseeker PackageРегулируем праг на звука Позволява на потребителя ръчно да регулира звуковият праг(постоянен звуков фон), за да чуе по-добре целта. Режим всички метали Режим предлагащ максимална дълбочина и чувствителност за нами..

7 029,00 лв. 4 865,00 лв.

Металотърсач Makro Deephunter Detector + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Невиждана технология: deephunter® е първия детектор в света, който комбинира възможностите на дълбочинната детекция, търсенето на кухини и индивидуални монети в един уред. Сега Вие може да закупите един мощен уред, който има възможностите да локализи..

8 900,00 лв.

Металотърсач Nokta Golden King DPR + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

NOKTA GOLDEN KING DPR PLUSМеталотърсачът Golden King,разработен от Nokta Инженеринг чрез модерна технология е оборудван с функции, които не се предлагат от нито един друг детектор. Тези характеристики позволяват на потребителите да получат по-точ..

11 900,00 лв.