Раници и сакове

Раници и сакове
Покажи :
Сортиране по:

Чанта за находки Minelab Green Rubbish

Малка, удобна и здрава чанта за находки. Може да се постави на колан. Има един джоб, който се закопчава с велкро лента. Размер: 20 х 30 см ..

12,00 лв.

Чанта за открития Teknetics Camo Pouch

Teknetics Camo Pouch – специална оригинална чантичка за открития. С две големи джоба и колан включен в комплекта ..

19,00 лв.

Чанта за находки Garrett

Удобна чанта на Garrett. Има голям джоб с цип отпред и още един джоб с цип от вътрешната страна. Горната част на чантата се отваря широко. Плюс това има място да се носи инструмент за изкопаване и малка  бутилка за вода. Използвайте по-малкия вътреше..

24,00 лв.

Чанта за находки Minelab

Чанта с два вътрешни и един страничен джоб. Със 5 см. лента за талията с лесна закопчалка. Материал: полиестерРазмери: Височина:   23 см Широчина: 20 см Обем:          3 л. ..

49,00 лв. 35,00 лв.

Раница Garrett

Удобна раница на Garrett. В нея може да приберете разглобен металотърсач. Има джоб с цип за аксесоари, два регулируеми ремъка и два странични джоба за напитки.Материя: полиестерРазмери: височина: 55 см ширина:    33 см ..

36,00 лв.

Оригинален сак Teknetics

Сак – оригинален сак Teknetics за пренос на вашия металотърсач. Изработен от здрав материал, двоен шев, външен джоб. ..

42,00 лв.

Оригинална раница за металдетектинг Teknetics Camo Backpack

Оригинална раница за металдетектинг Teknetics Camo Backpack. Раницата на Teknetics е с подплатени презрамки, множество джобове, отделения и тайници, изолиран вътрешен джоб. Има и два външни мрежести джобове за шишета с минерална вода. ..

69,00 лв. 49,00 лв.

Чанта за находки Minelab Tool & Finds

Minelab Tool & Finds Bag е изработена от здрав синтетичен материал. Това е оригинална чанта Minelab, а не евтина имитация за продажба. Чантата е в състояние да носи голям брой инструменти като нож копач, пинпойнтер, находки и т.н. Има 5 вътрешни джоб..

49,00 лв.

Оригинален сак на Fisher

Оригинален сак Fisher Carry Bag за пренос на вашия металотърсач. Изработен от здрав материал. Дължина:   1.40 м Широчина: 38 см ..

100,00 лв. 79,00 лв.

Оригинална раница на Garrett Camo

Здрава и удобна раница. Подходяща, като за търсачи на находки, така и за туризъм. Широчина: 36 см Височина: 48 см Материал: полиестер ..

79,00 лв.

Раница Minelab

Голяма, здрава и удобна раница на Minelab, което я прави подходяща, като за търсачи на находки, така и за дълъг туристически преход.Материя: ПолиестерРазмери Дължина:   35 см Ширина:    23 см Височина:  61 см Обем:         46 л.   ..

90,00 лв.

Оригинален сак на Minelab Carry Bag

Оригинален сак Minelab Carry Bag за пренос на вашия металотърсач. Изработен от здрав материал. Дължина:   1.32 м Широчина: 38 см ..

150,00 лв. 92,00 лв.

Оригинална раница за металдетектинг Fisher

Двукамерна раница с подплатени раменни ремъци, лента за талията, затваряне с цип и торбичка за бутилка за вода. Голямо отделение, което ще побере, като вашият металотърсач, така и други аксесоари. По-малко външно отделение за лесен достъп. Височина 2..

99,00 лв.

Оригинална раница за металдетектинг Teknetics

Двукамерна раница с подплатени раменни ремъци, лента за талията, затваряне с цип и торбичка за бутилка за вода. Голямо отделение, което ще побере, като вашият металотърсач, така и други аксесоари. По-малко външно отделение за лесен достъп. Височина 2..

100,00 лв.

Оригинален сак за пренос на Garrett + Безплатна доставка

Универсален и здрав камуфлажен сак на Garrett, който е идеален за транспортиране на всеки детектор, без да се налага да го разглобявате. Има няколко добре подплатени отделения.Дължина: 120 см Ширина:     50 см ..

150,00 лв.

Оригинален Minelab GPX комплект калъф за батерията и контролната кутия + Безплатна доставка

Калъфът за покриване може да се настрои така, че да отговаря на стандартната голяма или малка батерия от серия GPX  и е изработена от здрава тъкан, която ще предпазва контролната кутия от удари или драскотини. ..

350,00 лв. 320,00 лв.