Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Слушалки за металотърсачи

Слушалки за металотърсачи
Покажи :
Сортиране по:

Слушалки Garrett TreasureSound

Garrett TreasureSound са слушалки специално проектирани да се използват за търсене на съкровища. Произведени в САЩ. ..

39,00 лв.

Слушалки Garrett Easy Stow Headphones

Слушалки Garrett Easy Stow с регулиране на силата на звука, удобни меки наушници, 1/4" жак , около 1 м. дължина на кабел. ..

45,00 лв.

Слушалки Garrett Master Sound

Garrett Master Sound Слушалки, специално създадени за специален комфорт при търсене на съкровища. Подходящи с всички топове металдетектори. Снабдени с ефективни, динамични говорители, подсилващи слабите сигнали, помагащ ви да намирате още повеч..

54,00 лв.

Слушалки Garrett MS-2

Сгъваеми и съвместими с всички металотърсачи, без  AT PRO и AT GOLD. Контрол на звука и настройка на сигналите, които чувате при засичане на обект с металотърсача Комфортен дизайн Дължина на кабела: 3 метра Букса с 90 градусов ъгъл Честота на ..

64,00 лв.

Слушалки Teknetics

Използването на слушалки удължава живота на батериите на металотърсача и позволява да се чуят и по-тихите сигнали по-ясно, особено ако търсите на по-шумни места. Спецификации: Истинско стерео Здрава конструкция Подвижни наушници Универ..

64,00 лв.

Слушалки Minelab RPG-PH-100R

Напълно регулируема лента за глава с големи меки възглавнички за удобно позициониране  и за намаляване на нежелания шум. Технически спецификации Контрол на звука:    Ляв и Десен Дължина на шнура: 1,6 м. Съпротивление:      8Ω Честота:     ..

69,00 лв.

Слушалки Garrett MS-2 за AT MAX, AT Pro, AT Gold, ATX и Sea Hunter + Безплатна доставка

Контрол на звука. Настройте нивата на сигнала така, че да отговарят на вашите индивидуалните изисквания за слух и да подобрите слабите сигнали. Удобни възглавнички за глава и ушите. Укрепен и наклонен 10-футов кабел с прав ъгъл. Честотна характери..

119,00 лв.

Слушалки Minelab KOSS UR-30

Слушалки KOSS UR-30 Затворената възглавничка за уши създава запечатване около ухото за изключителна работа на басите и добра изолация. Направени за максимална издръжливост. Сгъваемият дизайн позволява  преносимост, лесно съхранение и защита. Сл..

129,00 лв.

Слушалки Garrett MS-3 Z-Lynk безжични за AT MAX + Безплатна доставка

Вграден приемник Z-Lynk. Контрол на звука. Настройте нивата на сигнала така, че да отговарят на вашите индивидуалните изисквания за слух и да подобрите слабите сигнали Удобни възглавнички за главата и ушите. Сгъва се за лесно съхранение. Включен ..

239,00 лв.

Оригинални водоустойчиви слушалки Minelab KOSS + Безплатна доставка

Тези напълно водоустойчиви слушалки осигуряват отлично аудио за всички метеорологични условия и подводна употреба. Подходящи за Minelab CTX 3030 Гаранция: 12 месеца ..

290,00 лв. 269,00 лв.