Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Протектори за дисплей на металотърсачи

Протектори за дисплей на металотърсачи
Покажи :
Сортиране по:

Протектори за дисплей на Minelab Equinox 600/800

Пакет с протектори с ниско отражение. Предпазва оригиналния дисплей без драскотини. Налични езици: английски, руски, немски, холандски, полски, италиански, френски, испански, португалски, чешки, японски, корейски, опростен китайски, монголски, тур..

25,00 лв. 21,00 лв.

Протектор за дисплей на XP DEUS Armband RC (дистанционно управление)

XP DEUS Armband RC (дистанционно управление) е защитен калъф и е устойчив на атмосферни влияния. Защитете вашето дистанционното управление от дъжд, водни пръски и драскотини. ..

30,00 лв. 23,00 лв.

Защитно покривало на отделението за батерии за Teknetics T2 и T2LTD и Fisher F75 и F75LTD

Защитно покривало на отделението за батерии на Fisher F75, F75+, F75LTD и Teknetics T2, T2+, T2LTD Оригинално покривало от неопран, специално създаден за защита на металотърсача от мръсотия и климатичните условия.   ..

34,00 лв. 25,00 лв.

Защитно покривало за Teknetics Alpha, Delta и Gamma

Защитно покривало за Teknetics Alpha, Delta и Gamma.  Оригинално покривало на дисплей от неопран, специално създаден за защита на металотърсача от мръсотия и климатичните условия. ..

29,00 лв.

Защитно покривало за Teknetics Eurotek и Teknetics Eurotek Pro

Защитно покривало за Teknetics Eurotek и Teknetics Eurotek Pro.  Оригинално покривало на дисплей от неопран, специално създаден за защита на металотърсача от мръсотия и климатичните условия. ..

29,00 лв.

Защитно покривало за Teknetics Omega и G2

Защитно покривало за Teknetics Omega и G2.  Оригинално покривало на дисплей от неопран, специално създаден за защита на металотърсача от мръсотия и климатичните условия. ..

29,00 лв.

Защитно покривало за дисплея Teknetics T2 и T2LTD

Защитно покривало задисплея Teknetics T2 и T2LTD.  Оригинално покривало на дисплей от неопран, специално създаден за защита на металотърсача от мръсотия и климатичните условия. ..

37,00 лв. 29,00 лв.

Защитно покривало за дисплея на Fisher F75, F75+, F75LTD

Защитно покривало за дисплея на Fisher F75, F75+, F75LTD. Оригинално покривало на дисплей от неопран, специално създаден за защита на металотърсача от мръсотия и климатичните условия. ..

37,00 лв. 29,00 лв.

Протектор за XP DEUS (дистанционно устройство)

Протектор за дистанционното устройство на XP DEUS. С възможност за поставяне на колан.  ..

39,00 лв. 29,00 лв.

Оригинален протектор за дисплей на Minelab X-Terra серията