Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Лопати и копачи

Лопати и копачи
Покажи :
Сортиране по:

Лопатка Fiskars

Здрава и удобна лопатка за откриване на находки. Дължина: 315 мм Тегло:    0.100 кг ..

10,00 лв.

Сгъваема лопата

Сгъваема мултифункционална 3 в 1 метална лопата Комплектът лесно се превръща в лопата, мотика или кирка. Лопата е със зъбци от едната си страна като трион. В комплекта е включен и платнен калъф. ..

24,00 лв. 14,00 лв.

Лопатка Minelab Go-Find

Лопатката на Minelab е изработена от изключително зрави и утойчиви на износване полимери.  Дължина на острието ~~15см. ..

29,00 лв.

Fiskars

Лопата за копане ErgoComfort  80 см, 1.4 кг.Заострен ръб за копане в каменист, глинест терен и твърда почваПовърхност за стъпване за допълнително мултиплициране на мускулната сила..

29,99 лв.

Fiskars

Лопата ErgoComfort, заострена 1170 mm, 1.8 kgЗа изкопаване и изваждане на корени и буци с треваЗаострен край за по-лесно отрязване на корениМясто за стъпване за допълнителен натиск..

33,00 лв.

Fiskars

Дълга лопата за копане ErgoComfort 1270 mmЗаострен ръб за копане в каменист, глинест терен и твърда почваОборудвана със специално пластмасово покритие на дръжката за повече удобствоПовърхност за стъпване за допълнително мултиплициране на мускулната с..

64,99 лв.

Нож Garrett Edge Digger

Изключително здрав нож - копач, произведен от въглеродна стомана със странични заострени зъби. С удобна гумена дръжка и предпазител – без възможност за приплъзване. Комплектът включва и оригинална кания за колан. ..

84,00 лв. 69,00 лв.

Нож Lesche Digging Knife -7%

Нож Lesche Digging Knife

Lesche Digging Knife – специален помощен нож за отравяне на заровени предмети. Произведен от висококачествена топлинно обработена стомана. В комплект с калъф. Размер: 30 см дължина, от които 18 см без дръжката. ..

85,00 лв. 79,00 лв.