Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Лопати и копачи

Лопати и копачи
Покажи :
Сортиране по:

Лопатка Fiskars

Здрава и удобна лопатка за откриване на находки.Дължина: 315 мм Тегло:    0.100 кг ..

10,00 лв.

Сгъваема лопата

Сгъваема мултифункционална 3 в 1 метална лопатаКомплектът лесно се превръща в лопата, мотика или кирка. Лопата е със зъбци от едната си страна като трион.В комплекта е включен и платнен калъф. ..

24,00 лв. 14,00 лв.

Лопатка Minelab Go-Find

Лопатката на Minelab е изработена от изключително зрави и утойчиви на износване полимери. Дължина на острието ~~15см. ..

29,00 лв.

Fiskars

Лопата за копане ErgoComfort  80 см, 1.4 кг.Заострен ръб за копане в каменист, глинест терен и твърда почваПовърхност за стъпване за допълнително мултиплициране на мускулната сила..

29,99 лв.

Fiskars

Лопата ErgoComfort, заострена 1170 mm, 1.8 kgЗа изкопаване и изваждане на корени и буци с треваЗаострен край за по-лесно отрязване на корениМясто за стъпване за допълнителен натиск..

33,00 лв.

Fiskars

Дълга лопата за копане ErgoComfort 1270 mmЗаострен ръб за копане в каменист, глинест терен и твърда почваОборудвана със специално пластмасово покритие на дръжката за повече удобствоПовърхност за стъпване за допълнително мултиплициране на мускулната с..

64,99 лв.

Кирка Teknetics Gold Pick

Сериозен помощник при отравянето на заровен метален предмет. Изработена от топлинно обработена стоманена глава с дължина 25 см с ширина в края – 8 см. Общата дължина с ръкохватката е 48 см, изработена от здраво фибростъкло и гумирана. Включен в компл..

69,00 лв.

Нож Garrett Edge Digger

Изключително здрав нож - копач, произведен от въглеродна стомана със странични заострени зъби. С удобна гумена дръжка и предпазител – без възможност за приплъзване. Комплектът включва и оригинална кания за колан. ..

84,00 лв. 69,00 лв.

Нож Lesche Digging Knife

Lesche Digging Knife – специален помощен нож за отравяне на заровени предмети. Произведен от висококачествена топлинно обработена стомана. В комплект с калъф. Размер: 30 см дължина, от които 18 см без дръжката. ..

85,00 лв. 79,00 лв.

Кирка на Garrett Retriever II™ Pick

Много здрава кирка на Garrett за разбиване на суха почва.Тегло: 2.8 кг Произход: САЩ ..

109,00 лв.