Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Аксесоари

Аксесоари
Покажи :
Сортиране по:

Лопатка Fiskars

Здрава и удобна лопатка за откриване на находки. Дължина: 315 мм Тегло:    0.100 кг ..

10,00 лв.

Лопатка Garrett

Garrett лопатка, изработена от здрав полимер с маркировка в см, за да се прецени дълбочината на отвора. Зелена, оребрена, неплъзгаща се дръжка Дължина: 22 см ..

12,00 лв.

Чанта за находки Minelab Green Rubbish

Малка, удобна и здрава чанта за находки. Може да се постави на колан. Има един джоб, който се закопчава с велкро лента. Размер: 20 х 30 см ..

12,00 лв.

Сгъваема лопата

Сгъваема мултифункционална 3 в 1 метална лопата Комплектът лесно се превръща в лопата, мотика или кирка. Лопата е със зъбци от едната си страна като трион. В комплекта е включен и платнен калъф. ..

24,00 лв. 14,00 лв.

Karma Gravity Pro Gold Pan

Karma Gravity Gold Pan Професионален леген за промиване на злато. Размер 14“ (35 см) Изработен от висококачествени материали Висока якост и лекота при работа Лесен 360 градусов захват ..

18,00 лв.

Fiskars

Универсален ножУниверсален нож с пластмасова ножницаУдобно оформена пластмасова дръжка с предпазител за пръститеОстрие от неръждаема стомана с дължина 100 mm..

19,00 лв.

Чанта за открития Teknetics Camo Pouch

Teknetics Camo Pouch – специална оригинална чантичка за открития. С две големи джоба и колан включен в комплекта ..

19,00 лв.

Протектори за дисплей на Minelab Equinox 600/800

Пакет с протектори с ниско отражение. Предпазва оригиналния дисплей без драскотини. Налични езици: английски, руски, немски, холандски, полски, италиански, френски, испански, португалски, чешки, японски, корейски, опростен китайски, монголски, тур..

25,00 лв. 21,00 лв.

Протектор за дисплей на XP DEUS Armband RC (дистанционно управление)

XP DEUS Armband RC (дистанционно управление) е защитен калъф и е устойчив на атмосферни влияния. Защитете вашето дистанционното управление от дъжд, водни пръски и драскотини. ..

30,00 лв. 23,00 лв.

Karma Hurricane Gold Pan

Професионален леген за промиване на злато. Размер 15“ (37 см) Иновативен дизайн за по-лесно промиване на злато Изработен от висококачествени материали Висока якост и лекота при работа Лесен 360 градусов захват ..

24,00 лв.

Зарядно устройство за XP DEUS (Emergency charger)

Зарядното устройство е предназначено за аварийно зареждане на металдетектора. Това устройство има здрав метален корпус и специална сменяема капачка, която изпълнява функциите на и много яръко LED фенерче. Устройство работи с АА батерия или акумулато..

38,00 лв. 24,00 лв.

Чанта за находки Garrett

Удобна чанта на Garrett. Има голям джоб с цип отпред и още един джоб с цип от вътрешната страна. Горната част на чантата се отваря широко. Плюс това има място да се носи инструмент за изкопаване и малка  бутилка за вода. Използвайте по-малкия вътреше..

24,00 лв.

Защитно покривало на отделението за батерии за Teknetics T2 и T2LTD и Fisher F75 и F75LTD -26%

Защитно покривало на отделението за батерии за Teknetics T2 и T2LTD и Fisher F75 и F75LTD

Защитно покривало на отделението за батерии на Fisher F75, F75+, F75LTD и Teknetics T2, T2+, T2LTD Оригинално покривало от неопран, специално създаден за защита на металотърсача от мръсотия и климатичните условия.   ..

34,00 лв. 25,00 лв.