Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Металотърсач Minelab E-Track (втора употреба в отлично състояние) + Безплатна доставка

Металотърсач Minelab E-Track (втора употреба в отлично състояние) + Безплатна доставка

E-Trac е технологично най-развитият металдетектор на Minelab, разполагащ с най-новите технологии. Металотърсачът разполага с FBS технология за многочестотно търсене, USB връзка с компютър за прехвърляне на програми шаблони за търсене, Smartfind™ технология за дискриминация и още много.

Minelab E-Trac е сигурен, добре проектиран металдетектор с иновативни контроли на управление, интуитивни менюта, ярък LCD дисплей, здрава конструкция, лека сонда и обширни опции за идентифициране на сигнали разграничават E-Trac от всеки един друг металдетектор на пазара.

 

Ексклузивната технология Xchange, която е използвана при металотърсача Minelab E-Trac - снабдяването му с USB интерфейс. Това му позволява да свързвате вашият металдетектор към домашният компютър и да сваляте или качвате и споделяте програми и настройки, потребителски режими и шаблони на дискриминация  на вашият E-Trac. Металдетекторът разполага и с примерни шаблони, които може да намерите в ръководството на уреда. Може да създадете цяла библиотека от програми, в която да опишете вашите най-успешни програми на търсене за определен терен и да сте сигурни, че те няма да бъдат загубени. Също така, благодарение на тази технология с натискането само на бутон ще може да настроите уреда за определен терен без да губите време и нерви, докато настроите вашата машина, разполагайки с повече време за търсене, а не за подготовка.

 

Когато става дума за Minelab E-Trac, то той може да засича ценни метални обекти в различни по минерализация почви като почви с екстремно съдържание на соли, морска вода, мокър пясък на плажа или дори и почви с високо съдържание на магнитни частици. С металотърсачът Minelab E-Trac вие може да станете един от многото успешно представящи се търсачи, които успешно комбинират своето хоби с откриването на ценни монети, реликви, злато и бижута.

 

 Ключови възможности

FBS технология, чрез която се използват едновременно за търсене честоти от 1.5 kHz до 100 kHz. Сигналът получен от сондата на металдетектора се анализира за различни цели. Това позволява на усъвършенствата обработка на сигнала на E-trac да анализира и изведе повече информация за засеченият предмет и по-точната му идентификация.

 

Minelab E-Trac Xchange USB функционалност – за създаване, сваляне или качване на вашите любими настройки за вашият металдетектор и да ги запаметите на вашият компютър или да ги споделите с приятели чрез интернет.

 

QuickMask™ технология с независима настройка на нивото на отхвърляне на съдържание на желязо и проводимост на предметите – бърз и лесен начин да редактирате шаблони.

 

Smartfind™ технология с уникална двуизмерна графична скала на дискриминация, показваща едновременно съдържанието на желязо и проводимостта на предмета на дисплея, докато търсите за да елиминирате сигналите от нежелани предмети и да изваждате от земята само ценните сигнали.

 

Дискриминационна скала с радикално преустройство, подобряваща Target ID идентификацията на предмети, дори и на по-дълбоко заровените предмети.

 

Четири предварително програмирани Minelab потребителски режима за включване на металдетектора и започване веднага на работа. Режимите са Монети, Високо съдържание на боклуци, Плаж и Реликви.

 

Четири потребителски слота за персонализиране на режими и тяхното запаметяване, отговарящи на определени нужди на търсене и подходящи за определени терени.

 

Прецизна регулация на прага на звука с нива на регулация от 1 до 50 за по-голяма прецизност и да отговори на вашите нужди на търсене.

 

Pinpoint за точно позициониране на заровеният предмет, със звукови и визуални индикатори в два режима, правещо определянето на размера на предмета и неговата идентификация по-прецизно от всякога.

 

Опции за настройка на грунд балансирането на металдетектора от Neutral до Difficult, позволяващ ви бързо да се адаптирате към дори и най-трудните терени за търсене.

Настройка за регулиране на металдетектора в зависимост с количеството железни боклуци на терена – от High за силно замърсени терени до Low за чисти места.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Производител : Minelab
  • Код на продукта : Minelab
  • Наличност : В наличност
  • 1 600,00 лв.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 155.73 лв.

12 x 155.73 лв.

Кредитен модул UNI Credit 19.68

Вземи само за 156.00 лв.

12 x 156.00 лв.

Тагове: Металотърсач Minelab E-Track (втора употреба в отлично състояние) + Безплатна доставка minelab, e-track, Втора