Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

Металотърсач Minelab GPX-5000 (Втора употреба) + 2 Minelab сонди + Безплатна доставка

Металотърсач Minelab GPX-5000  (Втора употреба) + 2 Minelab сонди + Безплатна доставка

Металотърсачът е със следи от употреба, но в много добро техническо състояние. Гарантиран произход! 

Комплектът включва: Металотърсач Minelab GPX5000 (пълен комплект) с 11" DD Commander антена и 12" x 15” Mono Commander антена.
 

Оставаща гаранция: 2 години
 

Документи: Ще бъде издадена нова гаранционна карта и документи за собстеност на новия купувач

 

Повечето нови възможности и функции правят Minelab GPX-5000 най-добрият металотърсач за търсене на злато в света!

Minelab GPX-5000 поставя нови стандарти в технологиите за търсене на злато при металотърсачите. С удивителен обхват от функции и възможности, Minelab GPX-5000 не е простонаследник на GPX-4500, но създава един нов клас при металотърсачите. Сред ексклузивните технологии на Minelab са Multi Period Sensing (MPS), Dual Voltage Technology (DVT) и Smart Electronic Timing Alignment (SETA), чрез които металотърсачът Minelab GPX-5000 е способен да намира повече злато, от който и да е друг металдетектор. От по-малки от грам парченца самородно злато до златни буци, монети и украшения.

Моделът разполага с нови подобрени електроники, нови Soil/Timings и впечатляващ обхват от възможности, комбинирани с легендарната възможност на GPX да се справя без никакъв проблем в минерализирани почви ви дава значително преимущество в дълбочината на детекция пред всички други металотърсачи.

Използва уникални възможности, функции и водещи патентовани индустриални технологии, подсигуряват GPX металотърсачите, че ще работят гладко и спокойно дори и в най-трудните за работа терени, запазвайки максималната дълбочина и чувствителност на детекция. Сериозните търсачи знаят, че GPX детекторите могат да намерят злато по-дълбоко в сравнение с всеки един други детектор без значение на терена, на който ще се търси.

С повече Тайминги, от когато и да е било преди – 8 Тайминга са на разположение в GPX-5000. С дигиталното превключване между тях се променя начина на обработване на сигнала от електрониката на металотърсача. Всеки един тайминг е настроен за оптимална работа при определени условия. По този начин всеки един тайминг представлява различен металотърсач, с който работите.

Металотърсачът е перфектното решение за опитни търсачи за търсене на реликви и бижута, които изискват най-доброто от една техника и да откриват предмети на дълбочини, непосилни за останалите металотърсачи.

Удобна работа с металотърсача дори и от начинаещи, благодарение на шестте предварително настроени фабрични програми за търсене и автоматични функции.

Когато търсите злато, то вие се нуждаете от най-добрата техника. Ако търсите за най-добрият металотърсач на пазара, то не е нужно да търсите повече.

Възможности

MPS, DVT & SETA технологии присъстват в технологично най-развитият металотърсач, правейки дори и най-малките и трудни за засичане предмети по-лесни за намиране.

Нови тайминги правят Minelab GPX-5000 още по-гъвкав за работа. С всеки един от 8-те тайминга може да променяте така металотърсача, все едно имате 8 различни металотърсача събрани в един. Освен останалите 5 тайминга, които присъстваха в старите GPX модели, то в GPX-5000 присъстват и следните три нови тайминга: Coin/Relic, Salt/Gold и Fine Gold.

Fine Gold Timing – предоставя по-голяма дълбочина и чувствителност от Enhance тайминга – с този режим ще може да намерите предмети дори на терен, който вече е бил претърсен с GPX.

Salt/Gold Timing– перфектен режим за всякакви по големина предмети в солени почви – ненадминат режим за плажове!

Coin/Relic Timing – най-дълбокият режим за търсене в леки почви.

Подобрен Enhance Timing за по-голяма дълбочина

Подобрена електроника с увеличена чувствителност към предмети и по-добър грунд баланс

6 фабрично зададени режима на търсене – за лесно превключване между различни типове на търсене. В допълнение към General и Deep режимите присъстват: Hi Mineral, Patch, Hi Trash, и Pinpoint. Всичките 6 режима могат да бъдат модифицирани към вашите лични предпочитания за работа. Режимите за търсене също така могат да бъдат преименувани от менюто.

Увеличена RX Gain настройка за регулиране по-прецизно на чувствителността за оптимална работа.

Автоматичен грунд баланс с опции за лесна настройка на металотърсача за перфектна работа на всякакви терени (Fixed, Tracking, Tracking speed, Ground Balance Type, Quick-Trac бутон).

Настройка на звука за максимален комфорт спрямо звуковите възприятия на търсача (Threshold, Tone, Audio Type, Signal Peak, Response, Target Volume, Volume limit, Stabilizer).

Iron Reject за регулиране на нивото за отхвърляне на железа.

Motion control регулация за настройка на бързината на маховете на сондата

Tune (Noise Cancel) – Автоматична и Ръчна настройка за минимизиране на влиянията от външни електрически смущения

Задно осветление на дисплея за да може да работите ден и нощ. Задното осветление също така има таймер за самоизключване за да се пести батерията.

Лека литиево-йонна батерия

Две сонди към стандартното оборудване за да може да търсите на всякакви терени с максимални възможности.

Езици: Английски, Испански, Руски и Арабски (ръководство само).

Комплектът включва

·         Minelab GPX-5000 металотърсач

·         Minelab Commander 12” x 15" Mono сонда със защитно покривало

·         Minelab Commander 11” DD сонда със защитно покривало

·         Koss 100 ohm слушалки

·         Литиево-йонна батерия

·         Универсално зарядно за 220V

·         Зарядно за кола на 12V

·         Minelab чанта за открития

·         Инструкции за употреба

 

 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

  • Производител : Minelab
  • Код на продукта : Minelab GPX-5000 (Втора употреба)
  • Наличност : В наличност
  • 4 200,00 лв.
Кредитен модул TBI Bank 19.68

Вземи само за 400.40 лв.

12 x 400.40 лв.

Кредитен модул UNI Credit 19.68

Вземи само за 409.45 лв.

12 x 409.45 лв.