Този сайт използва "бисквитки", с цел подобряване качеството на услугите. Продължавайки да използвате сайта, вие се съгласявате с използването на "бисквитки".

DETECH

DETECH

Утвърдена марка за металотърсачи от България. Всички детектори се предлагат с гаранция за 5 години, много подаръци, безплатна доставка и най-ниска цена.

Покажи :
Сортиране по:

Металотърсач Detech EDS Reacher + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Detech EDS REACHER е устроен да търси, както по големи обекти в почвата, така и по дребни златни частици. Технически спецификации: NEW - Честота: 28Khz VLF Operation Автоматичен грунд Аудио Честота: 570 Hz and 1140Hz Индикация за изтощена бат..

699,00 лв.

Металотърсач Detech EDS Winner II 14 kHz + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Detech EDS Winner II може да надмине всеки металотърсач в своя клас, благодарение на доброто си представяне в почви с висока минерализация. Името на този металотърсач е много подходящо.Благодарение на своята търсеща сонда SEF Excelerator , изцяло нов..

820,00 лв.

Металотърсач Detech EDS Plus + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Известният производител на сонди и металотърсачи - DETECH, въведет първият симеталотърсач, който работи на много ниска честота на енергия-дисперсионенспектрометър (EDS) с работна честота от 14 kHz и голяма дълбочина на търсене. EDS е продукт на дъ..

1 280,00 лв.

Металотърсач Detech Chaser VLF 14 kHz + Безплатна доставка + 5 подаръка + Най-добра цена

Металотърсачът Detech Chaser 14kHz VLF Притежава максимална дълбочина и чувствителност, стъбилност при работа и перфектна дискриминация. Металотърсач Chaser е много интуитивен и лесен за работа: Има 5 езично меню – English, French, Russian, Spani..

1 450,00 лв.

Металотърсач Detech EDS Plus с две сонди + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Известният производител на сонди и металотърсачи - DETECH, въведет първият симеталотърсач, който работи на много ниска честота на енергия-дисперсионен спектрометър (EDS) с работна честота от 14 kHz и голяма дълбочина на търсене. EDS е продукт на д..

1 599,00 лв.

Металотърсач Detech SSP – 2100 + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

SSP-2100 е уникално съчетание на детектор и магнитометър, работещи ръка за ръка, за да открият "вихрови токове" и "цветни метали". Използването на пулсова индикация технология може бързо да прави разлика между черни и цветни метали. Този дискриминато..

2 490,00 лв.

Металотърсач Detech SSP - 3100 + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

SSP-3100 е уникално съчетание на детектор и магнитометър, работещи ръка за ръка, за да открият "вихрови токове" и "цветни метали". Използването на пулсова индикация технология може бързо да прави разлика между черни и цветни метали. Този дискриминато..

2 890,00 лв.

Металотърсач Detech SSP - 5100 + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Металотърсач Detech SSP - 5100 + Безплатна доставка + 5 подаръка на най-ниска цена

Спецификации: Изключително бърза настройка По-голям екран, по-висока разделителна способност, по-точна графика По-голяма дълбочина, по-голяма чувствителност Повече функции и изключително интуитивен и лесен за употреба Стандартният пакет включ..

3 100,00 лв.